All fields are required.

Close Appointment form

SCHOLING

Door de jaren heen heb ik mijn expertise met name opgebouwd door ervaring van andere deskundigen op het gebied van simulatie én door verschillende cursussen te volgen.

Essentials of Simulation CAE Healthcare

Deze cursus behandeld alle belangrijke aspecten van simulatieonderwijs. Deze cursus wordt internationaal aangeboden door de CAE welke marktleider is op het gebied van simulatoren in zowel luchtvaart als in de gezondheidszorg.

Eusim simulation instructor course

In de EuSim Simulatie Instructeurs Cursus wordt op unieke wijze de expertise van verschillende simulatiecentra en ervaren multidisciplinaire instructeurs samengevoegd. De cursus brengt een mengeling van theorie en praktijk en benadrukt het belang van feedback door het leren in een veilige en stimulerende sfeer. Deelnemers werken in kleine groepen interactief samen met de instructeurs.

Patiëntveilig werken met behulp van CRM

Een CRM (Crisis Resource Management) training maakt je bewust van de menselijke factoren. Centraal in deze training staan de niet-technische vaardigheden (non-technical skills). Denk hierbij aan het doen van aannames (hij zal het wel aan de zaalarts gevraagd hebben) en effectief communiceren (weet je zeker dat je collega je gehoord en begrepen heeft of heb je dat aangenomen?). Je bewust worden van menselijke factoren is stap 1 bij het reduceren van risico’s en het bevorderen van veilige zorg aan patiënten. Daarnaast is het belangrijk dat collega’s elkaar durven aan te spreken op fouten: “to err is human”.

Meti SCE programming instruction

Tijdens deze cursus wordt de software om de verschillende simulatoren die met de Meti software worden aangestuurd uitgebreid geïnstrueerd. Erg zinvol bij het programmeren van de scenario’s die nodig zijn om de simulatietraining realistisch te maken.